Irodabútor család

Főoldal>>Referenciák


“Új irodánkat modern, minőségi és egyben funkcionális bútorokkal kívántuk berendezni. Amiért a Báthori Irodabútort választottuk – természetesen a minőség és az esztétikum mellett – az a rendkívül vevő centrikus, készséges és hozzáértő ügyfélkezelés, a rugalmas alkalmazkodás az igényeinkhez. Fontos szempont volt az is, hogy a Báthori Irodabútor termékei folyamatosan elérhetőek, így minden további bútorigényünket folyamatosan tudjuk kielégíteni irodánk összhangjának megtartása mellett. Összességében minden cégnek jó szívvel tudom ajánlani a Báthori Irodabútort.”

Contenta Consulting Kft

 


“Az Alltech Hungary Kft. 2010-ben új telephelyre költözött Budapesten, ahol az új tárgyalóterem berendezéséhez a Báthori Irodabútor segítségét kértük, hogy a vendégeinket új, elegáns, kényelmes és impozáns környezetben fogadhassuk. A Báthori Irodabútor munkatársai készséggel álltak rendelkezésünkre a tervezéstől a kivitelezésig, az elképzeléseinket és igényeinket szem előtt tartva. A cég szakemberei a tervezést rugalmasan kezelték, látványtervekkel segítették, a szállítást és a szerelést pontosan kivitelezték.”


Alltech Hungary Kft


“A Báthori Irodabútorral már korábban dolgoztunk, és mivel maximálisan elégedettek voltunk szolgáltatásaikkal, így ehhez a nagyobb beruházáshoz is őket kerestük fel. Most sem csalódtunk, a tervezéstől a kivitelezésig professzionális hozzáállást, nagyfokú segítőkészséget tapasztaltunk részükről.

Sikeresen kiszolgálták azokat az egyedi igényeinket, amelyet egy saját gyártással nem rendelkező irodabútor-forgalmazó nem tudott volna megoldani.

Köszönjük a korrekt együttműködést!”

Rexel-Gexpro Kft

 


“A Báthori Irodabútorban ugyanazt a professzionalizmust és rugalmasságot tapasztaltuk meg, amit magunktól is megkövetelünk. Proaktív hozzáállásuk, precíz végrehajtásuk és a minőség iránti elkötelezettségük nagyon fontos volt számunkra, amikor mellettük döntöttünk és ezeket a kvalitásokat azóta is tapasztaljuk nap, mint nap.

Köszönjük az eddigi problémamentes együttműködést!”

SDA Informatika Zrt

 “Egy fejlődő cég kiváló működtetéséhez nélkülözhetetlenek a sikeres tárgyalások. A tárgyalóterem és az irodai környezet mindig az első benyomás egy új ügyfél számára. Ezért egy olyan gyártót kerestünk, aki esztétikusan és praktikusan tervezi meg a tárgyalónkat. A Báthori Bútorban kiváló partnerre találtunk, az általuk tervezett és legyártott tárgyalóasztalok segítségével elegáns környezetet biztosítunk ügyfeleinknek.

TI Electronic Ltd”

 


“A legutóbb felállított call-centerünk bebútorozása kapcsán kerestük fel a Báthori Irodabútort. Azért választottuk ezt a céget, mert rendkívül gyors igényfelmérésben és kiszolgálásban részesültünk. Mindezeken túl a kivitelezés is rendkívül gördülékeny volt. Elképzeléseinket teljes mértékben megvalósították.


További elégedett Megrendelőket kívánunk Önöknek!”

SalesGuard Zrt

 


“Ajánlatkérésünkkel megkerestük többet között a Báthori Irodabútort is.

Rugalmasságuk, gyorsaságuk, a bútorok minőségi színvonala és a kedvező ár-érték arányuk miatt választottuk őket. Ami szintén nagyon meggyőző volt számunkra, az a helyszíni kivitelezés során tapasztalt magas fokú szakértelem.

Ezért a későbbiek során fellépő bővítések során is őket fogjuk választani.”

Turck Hungary