Irodabútor család
Főoldal>>Termékleírások

A Present Time bútorcsalád modern vonalvezetésével, a trendeket követő széles színpalettájával és az üveg-és fém kombinációt alkalmazó design-jával tökéletesen kielégíti az egyterű, vagy cella elrendezésű irodákkal szemben támasztott igényeket. A termékeket praktikus kialakítás, szinte korlátlan variálhatóság, és több mint kétszáz elemet meghaladó kínálat jellemzi.

Az asztalokat fehér laplábbal, vagy szintezhető acél fém lábszerkezettel, kiváló minőségű 25mm vastag laminált lappal, vízszintes- és függőleges kábelelvezetési lehetőségekkel kínáljuk. Természetesen rengeteg kiegészítőt ajánlunk íróasztalainkhoz; tárgyalóíveket, paravánokat, edzett savmart üvegből készült homloklapokat, különböző felépítményeket.

A konténerek és az íróasztal mellé állítható komód-szekrények tökéletes egységet alkotnak az asztalokkal, és teljessé teszik a munkaállomásokat.

A szekrények magától értődően dosszié-méret szerint készülnek, így azok kényelmesen hozzáférhetőek. A 25 mm-es tető és fenék, a 2 mm-es ABS élzárás, az állítható alumínium lábazat, valamint a nívós fém tolóajtó vasalat mind-mind a tartósságot és a minőséget hivatott szolgálni. A szekrények oldalai, hátfala és polcai fehérek, a többi elem színe szabadon választható. Igény  szerint zárral, vagy anélkül is rendelhetőek. A napjainkban egyre inkább teret hódító nyitott, egyterű irodák szükségszerű következménye a térelválasztás lehetősége, melyre megoldásként térbe állítható szekrények széles választékával álltunk elő. Az üvegajtós, vagy savmart üvegajtós szekrények szintén a trendnek megfelelően alumínium kerettel is rendelhetőek, ami egy kimondott high-tech jelleget kölcsönöz az irodának.

A tárgyalóasztalok szintén kétféle lábszerkezettel rendelhetőek; a fémlábas íróasztalokhoz passzoló hasábláb-szerkezettel, vagy ún. bisztrólábbal. A trendeket követve a tárgyalók készülhetnek üvegbetéttel, igény esetén céglogóval ellátott savmart-edzett üveggel. Az elektromos –és internet kapcsolatot az asztallapba beépített süllyesztett csatlakozókkal tudjuk megoldani.

Összefoglalóan, széles termék -és színválaszték, megbízható minőség, praktikus megoldások, könnyű variálhatóság és rövid elkészülési határidő  jellemzi ezt a termékcsaládot.

A minőségi és tartós anyagok melyeket felhasználunk, hosszú élettartamot ígérnek, így könnyű szívvel adunk bútorainkra 7 év teljes körű garanciát.